Kiełki czerwonej kapusty
Opis i skład produktu Kiełki czerwonej kapusty
Kiełki czerwonej kapusty, 60 kapsułek
Kiełki czerwonej kapusty to suplement diety o działaniu antynowotworowym oraz wzmacniającym kości, zęby i węzły chłonne.
Skład Kiełki czerwonej kapusty:
Liofilizowane, suszone, sproszkowane kiełki czerwonej kapusty, koncentrat zawierający 84 substancje mineralne i mikroelementy, sproszkowane nasiona i skórka sorgo.
Właściwości:
Kiełki czerwonej kapusty są źródłem askorbigenu, glukozynolanów, wapnia, enzymów i indolu blokujących rozwój nowotworów, roślinnych antyoksydantów oraz flawonoidów. Preparat skutecznie wzmacnia kości, wspiera zdrowie zębów, korzystnie wpływa na węzły chłonne. Kiełki czerwonej kapusty zapobiegają chorobie wrzodowej, jak też rozwojowi wielu nowotworów, m. in. raka przełyku, żołądka, jelita grubego i odbytnicy, są pomocne w walce z rakiem płuc, prostaty czy rakiem pęcherza moczowego.
Przeznaczenie:
Suplement diety zalecany w profilaktyce oraz pomocniczo w leczeniu chorób nowotworowych, jak też do wzmacniania kości i zębów.
Dawkowanie:
Spożywać w ilości 1-2 kapsułek 3 razy na dzień.
Uwagi:
- Nie przekraczać dziennej porcji spożycia.
- Nie stosować w razie nadwrażliwości na któryś ze składników.
- Trzymać w temperaturze pokojowej, poza zasięgiem małych dzieci.
- Pamiętać, że żaden suplement nie zastąpi zróżnicowanej diety i zdrowego stylu życia.
Opinie o Kiełki czerwonej kapusty
Dodaj opinię o Kiełki czerwonej kapusty
Wybierz ocenę i napisz krótkie uzasadnienie.